Copywriter

Copywriter

Copywriter is de ideale job als je ‘schrijven’ leuk vindt. En dat is bij mij zeker en vast het geval. Als regent Nederlands ken ik de geheimen van de Nederlandse taal. Daarom ben ik ook al een hele tijd aan de slag als Freelance copywriter. Ondertussen heb ik wel al wat kennis en ervaring maar nieuwe uitdagingen en onderwerpen schrikken me zeker en vast niet af. Ik pas mijn doel aan, aan wat jij verwacht. Een productbeschrijving? Een webtekst? een Reisverslag? Wil je bijvoorbeeld beter gaan scoren in Google? In welke context we ons ook bevinden, het is de bedoeling om de klant te triggeren of om een bepaalde interesse te wekken voor een product of dienst.

Uit ervaring weet ik dat mijn teksten de Vlaamse stijl weerspiegelen. Dus mensen die op zoek zijn naar een tekst voor een publiek in Vlaanderen. Nederland en Vlaanderen gebruiken namelijk een andere woordenschat. Hoe raar dit ook klinkt. Verder schrijf ik ook voornamelijk in de jij-vorm, maar ik hanteer wel een professionele stijl.

Voor het schrijven van jouw tekst reken ik ongeveer 0.015/woord. Maar niet elke opdracht is hetzelfde. Daarom varieert deze prijs. Om nadien misverstanden te vermijden, maak ik graag een offerte voor jou. Contacteer me vrijblijvend via het contactformulier.

 

copywriter

 

Nalezen van teksten

En dan is jouw eindwerk klaar. Geschreven, lay-out perfect afgewerkt. Maar vergis je niet. Voor je hem inlevert moet hij zeker en vast nog grondig nagelezen worden. Jij hebt de tekst al zo vaak doorgenomen, dat je blind geworden bent voor je eigen fouten. Laat hem daarom zeker eens nalezen door een derde persoon. De inhoud, daar blijf ik af. Ik kijk enkel de schrijffouten na. Je wil dan ook geen punten verliezen door een spellingfout.

Omdat ik zelf ook zeer gevoelig ben voor de gevreesde dt-fouten, wil ik met plezier jouw tekst nalezen. Mijn getrainde oog valt er onmiddellijk op. Omdat ik mij er zo erg kan aan ergeren, wil ik vermijden dat een beslissende belangrijke persoon dit ook zou doen. Wat zou het jammer zijn, mocht die belangrijke thesis van inhoud zo perfect zijn, maar worden becommentarieerd omwille van die schrijffout.

Ik lees niet enkel eindwerken of masterproeven na. Ik sta zeker en vast ook open voor bijvoorbeeld websites, brochures, boeken, mailings,…

Contacteer me gerust vrijblijvend voor een offerte! Geef zeker en vast ook mee wat er verwacht wordt.  Om een idee te geven, ligt de richtprijs ongeveer rond 0.011/woord . Omdat de ene opdracht de andere niet is, maken wij toch graag een persoonlijke offerte. Zo staan we achteraf niet voor verrassingen.

 

Uit ervaring vragen wij bij de aanvang van de opdracht een voorschot van 15%.