Dierenoppas regio Asse-Merchtem-Opwijk

Dierenoppas aan huis terwijl jij met vakantie bent. Ideaal toch? Je liefste viervoeter kan zo in zijn vertrouwde omgeving blijven. Ik ben zelf een grote dierenvriend. Van jongs af aan hebben dieren al een speciaal plekje in mijn hart. Daarom ben ik in zee gegaan met Pet au Pair. Pet au Pair staat voor kwaliteit. Ze zijn reeds actief in heel Vlaanderen sinds 2013. Omwille van hun goede zorgen en reputatie blijft het team petsitters steeds uitbreiden!

dierenoppas

Dierenoppas: wat houdt dat allemaal in?

Ben je van plan om er een dagje, een weekend,… op uit te trekken? Of wil je niet dat je lieve vriend een ganse dag alleen zit, terwijl jij uit werken bent? Bij Pet au Pair zijn er verschillende mogelijkheden. Wij bieden een service op maat volgens jouw wensen.

Pet sitting

Eén of meerdere keren per dag komen we langs om je dier(en) te verzorgen, te knuffelen en met hen te spelen. We zorgen voor vers water en eten, het proper maken van de kattenbak, opruimen van eventuele ongelukjes, het kammen of borstelen en nog zoveel meer!

Dog walking

Wij gaan wandelen met je hond, volledig volgens jullie wensen. Wens je dit rond een bepaald tijdstip, Eén of meerdere keren per dag? Dat kan allemaal!

House Sitting

Ook als je geen huisdier hebt, kan je een beroep doen op PetAuPair. Je kan nl ook een beroep doen op ons voor de oppas van je huis. We maken bijvoorbeeld je brievenbus leeg, gaan de rolluiken op- en aflaten,…

Kortom, met Pet au pair heb je geen kopzorgen meer! Voor meer informatie verwijzen we graag door naar de website van Pet au pair.