Het verhaal achter BezigeBij.be

Na een carrière van 20 jaar in de financiële sector vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als echtgenote en mama van 2 opgroeiende dochters wou ik ook een beter evenwicht tussen werk en privé. Omdat de technologie niet stil staat, ben ik me daar verder in gaan verdiepen. Dat in combinatie met mijn 20 jaar bankervaring en liefde voor onder andere handwerken, reizen en de natuur, heeft geleid tot het opstarten van de verschillende websites.

Omdat ik nog steeds veel ideeën en inspiratie heb omtrent een aantal onderwerpen, blijven er websites bijkomen. De reeds actieve sites heb ik gecentraliseerd en weergegeven op deze website.

Dagelijks worden de websites ge-update, aangepast, bijgewerkt, aangevuld,… waardoor de verschillende thema’s  geen geheimen meer voor me hebben. Heb je dus vragen of opmerkingen of kan ik je ergens mee helpen, contacteer me dan zeker via het contact formulier.

De eigenschappen die me kenmerken zijn authenticiteit, openheid, behulpzaam, humoristisch, optimistisch en liefhebber van reizen … . Ik ben ervan overtuig dat je deze kernmerken zal terugvinden in mijn projecten.