Wolidee.be

Breien en haken is weer helemaal in tegenwoordig. Het is een ideale bezigheid om te ontspannen. Daarnaast zijn deze activiteiten ook heel positief voor onze gezondheid. Je kan heel mooie creaties maken met een bolletje wol. Wolidee is dan ook de website voor de liefhebber van handwerken. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor de aankoop van wol. Maar ook voor de bestelling van eigen creaties. Deze creaties kunnen van de eerste tot de laatste steek volledig naar jouw smaak en wensen gemaakt worden.

Ben je zelf bezig met handwerken, dan kan je deelnemen aan één van onze populaire brei- en haakavonden. Of misschien is één van de vele workshops iets voor jou. Bovendien zijn kinderen ook welkom. Voor hen worden er speciaal knutselkampen en verjaardagsfeestjes georganiseerd. Wolidee is een thuiswinkel, net omdat wij voor het persoonlijke contact gaan. En zeg nu zelf: happiness is handmade.

STITCH: retouches op maat

Wolidee: erkend ambacht

Sinds september 2018 is Wolidee ‘erkend ambacht’ door de FOD Economie. Met deze erkenning als ambachtsman bevestigen zij ons vakmanschap. Kom het zeker eens zelf ontdekken!

Bezoek de website